pentru un viitor mai curat
impreuna cu noi!

Granule plastic

Granulele de material plastic reciclat sunt rezultatul unui proces de mare importanţa , în special în ceea ce priveşte impactul asupra mediului. Tratarea şi reutilizarea deşeurilor din plastic poate fi un instrument important şi eficient, atât în ceea ce priveşte reducerea costurilor, cât şi în ceea ce priveşte economisirea energiei.

Din acest motiv ECOSISTEM, mulţumita experienţei îndelungate în acest domeniu, este mândra de modul în care a ştiut cum sa exploateze o resursa valoroasa, aşa cum este plasticul reciclat, redându-i acestuia reutilizabilitatea sub forma de granule de plastic, pentru noi scopuri industriale, astfel încât deşeurile reciclabile sa nu se piarda, ci sa contribuie la un model de dezvoltare industriala durabila din punct de vedere ecologic.

De ce să ne alegeţi pe noi?

 • 1

  Calitatea procesului productiv al granulei de plastic regenerat este în masura sa satisfaca toate doleanţele clienţilor noştri, oferind în acelasi timp posibilitatea satisfacerii unei cereri personalizate.

 • 2

  Experienţa ne-a permis sa înţelegem pe deplin dinamica sectorului de reciclare a materialelor plastice, astfel încât sa venim în întampinarea nevoilor clienţilor noştri şi sa construim o relaţie de lunga durata cu acestia.

 • 3

  Suntem specializaţi în fiecare produs pe care îl livram, scopul nostru final fiind de a câştiga încrederea partenerilor, furnizand produse de calitate, preţuri competitive şi livrarea la timp a marfurilor.

 • 4

  Produsele noastre sunt însoţite de buletine de analiza.

Produsele noastre

Granula LDPE transparentă din plastic regenerat
Granula LDPE color din plastic regenerat