pentru un viitor mai curat
impreuna cu noi!

Alte servicii conexe

Pentru orice alte probleme conexe ECOSISTEM va sta la dispoziţie cu un sfat şi/sau o soluţie.

ECOSISTEM este o companie care poate oferi servicii pentru toate nevoile dvs. de gestionare a deșeurilor. Noi credem că ar trebui să aveți cât mai mult timp liber ca să vă îngrijiți de afacerea dvs., de aceea permiteți-ne să ne îngrijim noi de deșeurile dumneavoastră! Oricare ar fi proveniența - deșeuri comerciale și de producție sau deșeuri industriale sau de construcție - pentru toate vă putem oferi o soluție viabilă.
ECOSISTEM este specializată în colectarea și transportul DEEE-urilor, pentru transformarea lor în materie primă secundară, pentru ca apoi să fie trimise într-un nou ciclu de producție al altor bunuri.
Vă asigurăm distrugerea documentelor fiscale și a celor confidențiale. Acestea pot deveni inutibizabile prin metode succesive de presare și/sau măcinare, până la reciclarea fracției recuperabile. Procedura este efectuată în prezența reprezentanților dvs. și, atunci când este cazul, a organelor de control. ECOSISTEM oferă garanția și certitudinea eliminării definitive a tuturor informațiilor pe care acestea le-au conținut.
Vă putem ajuta prin preluarea deșeurilor rezultate din demolarea și demontarea de linii tehnologice dezactivate sau a construcțiilor abandonate.
Dacă alegeți să eliminați propriul patrimoniu al societății (scaune, mese, mijloace imobilizabile) ECOSISTEM este în măsură să evalueze bunurile pentru distrugere, achiziționând direct de la dvs., pentru a recupera materialele reciclabile (lemn, metal, hârtie). Se emit documente fiscale care vă ajută să demonstrați ieșirea bunului din patrimoniul societății.
Ø Deținem toate autorizațiile necesare desfășurării activității noastre
Ø Asigurăm transport de specialitate, cu mașini autorizate (inclusiv transport deșeuri periculoase și transport deșeuri din construcții)
Ø Vă stau la dispoziție angajații societății, cu studii de specialitate în domeniul mediului
Ø Impreună cu Dvs., implementăm programe eficiente de responsabiitate socială pentru mediul inconjurator